Zoeken
Enquête
Bent u bekend met een botmeting?
Ja
51%
Nee
49%
Totaal aantal stemmen: 91

Aanbevolen boeken

PostHeaderIcon Tai chi qigong

voor stressbeheersing en ontspanning
Schrijver: 
Gary Kohr
Uitgever: 
Omega Media Publisher
ISBN: 
90 605 7906 2
Tai chi qigong

Met Tai Chi kunt u uw geest helder maken, uw lichaam verjongen, uw weerstand tegen ziekte vergroten en nieuwe kracht en vitaliteit krijgen. Jong of oud, iedereen kan genieten van de talloze voordelen van deze oude Chinese filosofie. De stap-voor-stap oefeningen in dit praktische boek heffen stress en spanning op en herstellen het evenwicht tussen lichaam en geest.

€ 19,50 te bestellen bij bol.com

PostHeaderIcon Probiotica

Op zoek naar bacteriële balans
Schrijver: 
Irma Kromhout-van Cappelle
ISBN: 
97890202 02830
Probiotica van Irma Kromhout-van Cappelle

Alles wat u al had willen weten over probiotica kunt u hierin vinden. De opbouw van het maagdarmkanaal
en het in balans brengen en houden van de darmflora wordt beschreven in dit goed leesbaar boekje.

€ 6,00 verkrijgbaar bij de boekwinkel

PostHeaderIcon Osteoporose

De stille epidemie.
Schrijver: 
Elly Korzelius
ISBN: 
90 202 0190 5

Het doel van dit boekje is voornamelijk het voorkomen van osteoporose maar ook mensen waarbij de aandoening osteoporose al is vastgesteld zullen veel hebben aan de informatie en adviezen die hierin beschreven staat.

PostHeaderIcon Feiten over Vetten

Het complete basiswerk over de voedingswaarde van olien, vetten en cholesterol
Schrijver: 
M.G. Enig
Uitgever: 
Publish The Good
ISBN: 
908 067 0618

Wil je alles weten over gezonde vetten? Dan is dit boek een aanrader. Het is een belangrijk naslagwerk op het gebied van vetten, oliën en cholesterol. Dr. Mary Enig zegt bijvoorbeeld over vet: “Het idee dat verzadigd vet hartziekten veroorzaakt is volkomen verkeerd! Maar deze vetgedachte is door de vele campagnes zo diep in de hersenen van de mensen gestampt dat het moeilijk is hen te overtuigen van het tegendeel.

PostHeaderIcon De cholesterol leugen

Cholesterol is van levensbelang
Schrijver: 
W. Hartenbach
Uitgever: 
Ankh-Hermes B.V.
ISBN: 
902 02 43942

Het streven naar cholesterolverlaging is voor de farmaceutische industrie een miljardenbusiness geworden, maar volgens de inzichten van prof. Hartenbach volstrekt overbodig. In dit voor het grote publiek geschreven boek veegt prof. Hartenbach de vloer aan met de heersende opvattingen over cholesterolverlaging en benadrukt hij juist de grote betekenis cholesterol op onze stofwisseling.

PostHeaderIcon Gewrichtsslijtage

Sluipende pijn, slopende gevolgen
Schrijver: 
Elly Korzelius
Uitgever: 
Ankh-Hermes B.V.
ISBN: 
978 90 202 0192 5

Gewrichtsslijtage, ofwel artrose, is de meest voorkomende degeneratieve gewrichtsaandoening ter wereld. De belangrijkste symptomen van artrose zijn pijn en, over het algemeen pas in een later stadium, ontsteking (artritis) De precieze oorzaken zijn niet altijd even duidelijk. Er zijn grote individuele verschillen, omdat aanleg ook een rol speelt. In dit boekje worden de nieuwste inzichten op orthomoleculaire gebied beschreven.

PostHeaderIcon Het Energieherstelplan

Energie door geneeskrachtige voeding
Schrijver: 
Marijke de Waal en Tanja Visser
Uitgever: 
Schors V.O.F., Uitgeveri
ISBN: 
978 90 6378769 1

Twee orthomoleculaire natuurdiëtisten Tanja Visser en Marijke de Waal Malefi jt schreven een boek met geneeskrachtige kookrecepten om de energie te herstellen door het versterken van de constitutie, vertering, lever en nieren. De Chinese- en Ayurvedische voedingsleer concentreert zich op de vraag: welke energie (qi- of chi-kracht) krijg ik van voeding? In het boek “Het energie herstelplan” van Marijke de Waal Malefi jt wordt het acht-stappenplan beschreven dat je kan helpen om door middel van aangepaste voeding je qi weer optimaal te laten stromen.