Zoeken
Enquête
Bent u bekend met een botmeting?
Ja
51%
Nee
49%
Totaal aantal stemmen: 91

PostHeaderIcon Praktijk "Bao Yu"

Praktijk "Bao Yu"
Looierstraat 1
Best
0499-460212

De behandeling

Kruidengeneeswijze: Dit is de belangrijkste pijler van de Traditionele Chinese Geneeswijze. Door het samenvoegen van verschillende kruiden kan een "op maat gemaakte" formule worden samengesteld.

Tui-Na therapie: Dit betreft allerlei vormen van massage o.a. over de meridianen (energiebanen) waarbij ook druk wordt uitgeoefend op de acupunctuurpunten (acupressuur). Bij gewrichtsaandoeningen kan manipulatie van de gewrichten plaatsvinden.

Guashatherapie: (Reiniging) Hierbij wordt een speciale olie op de huid aangebracht waarna er op die plaats met een jadesteen over de huid wordt geschraapt. Op de plaatsen waar blokkades zijn verschijnen verkleuringen in de huid.

Door de oliebescherming ondervindt de cliënt nauwelijks hinder. De verkleuringen verdwijnen volledig binnen 3 tot 7 dagen. Door Guasha worden de bloedsomloop en het immuunsysteem gestimuleerd en energieblokkades opgeheven. Tal van klachten kunnen hiermee behandeld worden, b.v. allerlei pijnklachten (R.S.I.- schouder-, nek- en rugklachten) maar ook chronische stoornissen als migraine, vermoeidheid, stress en burn-out.

Javascript is required to view this map.
Location
Javascript is required to view this map.