Zoeken
Enquête
Bent u bekend met een botmeting?
Ja
51%
Nee
49%
Totaal aantal stemmen: 91

PostHeaderIcon ShenDao Praktijk voor Acupunctuur en Tuina

Ingrid van Beekveld & Karin van Erp
St. Brigittastraat 29
Rosmalen
06-46174651

In onze praktijk kun je met uiteenlopende klachten terecht voor behandeling met Acupunctuur en/of Tuina. Onder de tab TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) -Indicaties staat een lijst met klachten die volgens de Wereldgezondheidsorganisatie WHO met Acupunctuur te verhelpen of verbeteren zijn. Maar ook als jouw specifieke klacht niet in de lijst staat kunnen we wellicht iets voor je betekenen.

Naast behandelingen gericht op het verhelpen of verbeteren van klachten kunnen we ook preventief iets voor je doen. Heb je regelmatig last van stress of zit je in een extra drukke periode, waardoor je het gevoel hebt dat hier en daar de boel vast gaat zitten, maak dan eens een afspraak voor een anti-stress massage. Daarbij worden de beginnende blokkades weggewerkt zodat je ergere klachten kunt voorkomen en je weer heerlijk ontspannen de deur uit gaat.

Op deze site vind je wat algemene informatie over Traditionele Chinese Geneeskunde en over de manier waarop we in onze praktijk werken. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met ons op!

Graag tot ziens bij ShenDao!

ShenDao Praktijk voor Acupunctuur en Tuina
Javascript is required to view this map.
Location
Javascript is required to view this map.