Zoeken
Enquête
Bent u bekend met een botmeting?
Ja
51%
Nee
49%
Totaal aantal stemmen: 91

PostHeaderIcon Seminar: Voedingsadviezen en orthomoleculaire suppleties met betrekking tot reumatische aandoeningen.

Voedingsadviezen en orthomoleculaire suppleties met betrekking tot reumatische aandoeningen.

Voor wie bedoeld?

Het seminar opgezet voor therapeuten (o.a. acupuncturisten, voetreflexologen, overgangsconsulenten, natuurgeneeskundige-, (sport)massagetherapeuten e.a. die hun praktijkvoering willen uitbreiden of verder professionaliseren met een specialisme.

Doel van het seminar

PostHeaderIcon Praktijk SOPHIA

Praktijk SOPHIA
Koningstraat 11
Rossum
0418 662620

Orthomoleculair Therapeut
Orthomoleculaire therapie gaat uit van optimale voeding en een gezonde leefstijl. Met ons huidige voedings- en leefpatroon ontstaan gemakkelijk tekorten van essentiële vitamines en mineralen. Veel toegevoegde stoffen in voeding en stress kunnen onze gezondheid schaden. Veel gezondheidsklachten zijn met deze methode goed te verhelpen. Ook preventief is veel te doen met deze aanpak. Tijdens een consult krijgt u persoonlijk voedings- en leefstijl advies.

Jenny Nugteren

PostHeaderIcon Voeding volgens de richtlijnen van de T.C.M

De Chinese geneeskunde beveelt een dieet aan dat voornamelijk bestaat uit verse groenten en graanproducten (ongeveer 70%), met vis, vlees, zuivel, noten, zaden, vruchten, en peulvruchten. In China bestaan enorme verschillen in eetgewoonten. In de wat koudere provincies zoals Szechuan is heet, pittig voedsel populair, terwijl men in de zuidelijke gebieden veel eier- en roerbakgerechten eet.